Soundhat / Akustiske lamper


Designopgaver

Soundhat – lyddæmpende lys til podcast og samtale

Akustisk lampeskærm der tager toppen af rumklangen, som er uønsket i bl.a. lydstudier, lounge områder og restauranter. Skærmene findes i 3 størrelser – den mindste til stående 1-mands speak eller de større til samtale mellem 2-4.

Baggrund
Idéen til “Soundhat” opstod, da jeg researchede på akustik til lyd-studier og gang på gang så triste guilander af gardiner, som løsningen på dårlig lyd. Mange lydstudier drukner i sort teknik, og jeg savnede et skulpturelt, sanseligt og bæredygtigt alternativ, som kan frembringe stemningen af at sidde under et træ.

Skærmene er håndlavede og helt unikke. Jeg tilbyder at fremstille dem i flere farver end vist her, foreløbig lavet i, blå, gul, okker og grå med et twist af grøn. De leveres med stofledning, fatning og lyskilde. Som supplement kan man bestille en akustisk dug til bordpladen, evt. farvesat efter lampeskærmen.

Lamperne er leveret til podcast og optage studier på Grundtvig Højskole, Wingman Media, Innovationsgymnasiet Niels Brock. Men Soundhat selvfølgelig også fungere fint i andre situationer og rum som trænger til en behagelig lydklang og en rart rumlig atmosfære.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål om pris eller ønsker at vide mere.

SOUNDHAT by Netter
MATERIALE  
Really®, Upcyclet uld / hør
MÅL                 Ø60 / Ø120 / Ø150

Sound Tabletop / 2020